E-visum

Een E-VISUM is de meest snelle en effectieve manier om, zowel zakelijk of als toerist, een visum voor China aan te vragen. Op Wereldwijzer leest u de E-VISUM ervaringen van eerdere reizigers. Let op: er zijn enkele vereisten om een E-VISUM aan te mogen vragen:

 

LET OP !!!!!!   OP DIT MOMENT KUNNEN WE ALLEEN E-VISUM/GROUP AANVRAGEN VOOR MENSEN DIE VLIEGEN OP SHANGHAI!!!

  • Uitsluitend voor toeristenvisa en zakenvisa
  • U vertrekt niet al binnen 10 dagen!
  • U vliegt met minimaal met 2 personen heen en terug op dezelfde vlucht (de andere(n) heeft/hebben ook nog geen visum)
  • Uw verblijf in China is korter dan 21 dagen
  • Het betreft een eenmalige inreis (single entry)

Welke documenten  (<1024 KB) heeft u nodig:

  • kopie ID pagina paspoorten  pdf
  • kopie ticket(s) pdf
  • kopie hotelboeking(en) pdf_icon of een uitnodiging met adresgegevens pdf en eventueel een reisschema zodat de reis overzichtelijk is.
  • De hele reis dient compleet te zijn met ook alle hotelboekingen. Zijn deze nog niet bekend? Bel dan eerst met 06 171 256 94.

Het tarief bedraagt € 126,55 incl. btw per persoon (u betaalt bij ons achteraf).
Incl. visum, Visum China bemiddeling en verzending van China naar Nederland (+/- 12 dagen voor vertrek, afhankelijk van de reis)

Vraag uw e-visum aan:

Let op: Bestanden mogen niet groter zijn dan 1024 KB.


* = veld verplicht invullen

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.