Laatste Berichten

7 mei 2023 Toeristen ook weer welkom

Al een tijdje zijn toeristen ook weer welke. Iedereen is weer welkom. Ook hoef je niet gevaccineerd te zijn en ook hoef je sinds 29 april 2023 geen per test meer te laten zien. Dus…. ik zou zeggen, wat houd je nog tegen!

8 januari 2023; Huidige visum vereiste

Op dit moment hoeft je niet meer gevaccineerd te zijn en is er geen quarantaine plicht meer. Toeristen zijn helaas nog niet welkom.

Jaarvisa worden alleen afgegeven als je in het jaar voor Covid ook een jaarvisum hebt gehad. Na 3 visa stickers kom je dan weer pas in aanmerking voor een ME 1/2 jaar daarna 1 jaar.

Dit is wat je op dit moment nodig hebt voor een zakenvisum

Bel of mail voor meer info voor prijzen, voorbeelden van werkgeversverklaring etc.

20 oktober 2020; transit Hong Kong naar China is niet meer toegestaan

vanaf 28 september is een reservering van een vlucht van Hong Kong (transit/stop over) naar de rest van China, niet meer toegestaan om een visum aan te vragen.
Iedereen kan weer een visum aanvragen, mits men in het bezit is van een PU letter. Dit is een brief/toestemming van de overheid. Ook moet men rekening houden, dat je ongeveer 14 dagen in quarantaine moet. Ook Q2 visa worden weer afgegeven. De familieband moet wel goed aangetoond worden. U kunt altijd eerst mailen of bellen naar info@visumchinaonline.nl of 0617125694/0102234543

13/08/20 GOED NIEUWS VOOR MENSEN MET EEN VERBLIJFSVERGUNNING VOOR CHINA (Corona nieuws)

Mensen met een geldige verblijfsvergunning voor China, hebben geen PU-letter meer nodig. Zij hoeven alleen maar aan te kunnen tonen dat ze een geldige verblijfsvergunning hebben. Ze hebben dus wel een nieuw inreisvisum nodig maar die is gratis. Ook de Covid-negatief verklaring hebben ze nodig. Neem voor alle info, contact op met info@visumchinaonline.nl