Laatste Berichten

E-VISUM/GROEP

Op dit moment, is het alleen nog (tijdelijk) mogelijk om een groepsvisum/e-visum aan te vragen als u land op Shanghai! Wij hopen snel dat dit zal veranderen!

MULTIPLE ENTRY VISA… Op dit moment moet iedereen die een ME visa wil , op afspraak komen op het consulaat om vingerafdrukken af te geven! u kunt er dus ook voor kiezen om dan voor een Double entry te kiezen.

NIEUWE REGELS IN ACHT NEMEN A.U.B.!!!!!!!

GAARNE DE NIEUWE REGELS IN ACHT NEMEN!  WE HEBBEN ER HEEL VEEL WERK AAN ALS HET NIET GOED AANGELEVERD WORDT, WE KUNNEN HIERVOOR EXTRA KOSTEN IN REKENING BRENGEN! TEVENS IS HET UW EIGEN VERANTWOORDING ALS HET DAARDOOR VERTRAGING OPLOOPT. LEES DE WEBSITE STAP VOOR STAP WAT U NODIG HEBT EN BEL PAS DAARNA ALS U HET NIET BEGRIJPT.

ZAKELIJK HEEFT IEDEREEN (DIT IS NIEUW) EEN BUSINESSLICENSE VAN DE UITNODIGENDE PARTIJ NODIG

IEDEREEN HEEFT EEN EMPLOYMENTLETTER NODIG. OF VOOR DE ZELFSTANDIGE, EEN KOPIE KVK EN DE LAASTE SPECIFICATIE VAN DE BTW AANGIFTE.

Nieuwe regels (tijdelijk)

Vanaf maandag 7 augustus 2017, zijn er wederom nieuwe regels! inmiddels zijn deze toegevoegd aan de website! Lees alles aandachtig, anders kan het vertraging oplopen.Het is nog niet duidelijk of deze regels tijdelijk zijn.