Laatste Berichten

13/08/20 GOED NIEUWS VOOR MENSEN MET EEN VERBLIJFSVERGUNNING VOOR CHINA

Mensen met een geldige verblijfsvergunning voor China, hebben geen PU-letter meer nodig. Zij hoeven alleen maar aan te kunnen tonen dat ze een geldige verblijfsvergunning hebben. Ze hebben dus wel een nieuw inreisvisum nodig maar die is gratis. Ook de Covid-negatief verklaring hebben ze nodig. Neem voor alle info, contact op met info@visumchinaonline.nl

12/08/20 GEEN PU-LETTER MEER NODIG,VOOR MENSEN MET EEN GELDIGe VERBLIJFSVERGUNNING.

Mensen met een geldige verblijfsvergunning, die daar voorheen werkte of woonde kunnen een gratis visum aanvragen zonder PU-letter. U krijgt dan een inreisvisum. Helaas moet u verder wel alle info indienen, die voor een visum vereist is.
Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.info@visumchinaonline.nl

02/08/2020 extra nieuwe regels

Als u naar China vliegt via een derde land, zijn er nieuwe regels :http://nl.china-embassy.org/eng/xwdt/t1802635.htm.
Uw oude visum is niet meer geldig mits hij afgegeven is na 28 maart 2020 ( met een PU-letter van het ministerie va Buitenlandse zaken.)

23/07/2020

Er zijn ontwikkeling/nieuwe regels betreft het reizen naar China. Echter heeft de ambassade nog niet gereageerd op onze email over deze nieuwe regelsben het servicecenter van het consulaat, heeft medegedeeld, dat zolang zij nog niks hebben vernomen van de ambassade, alles bij het zelfde blijft. M.a.w. u heeft ‘n PU letter vanuit de overheid nodig. De ME-visa zijn nog steeds niet geldig. Alle visa die afgegeven zijn voor 28 maart zijn te komen vervallen.