Over Visum China

Visum China Online is een gerenommeerd visumbureau dat al vele jaren visa voor China verzorgt voor duizenden particulieren, bedrijven en reisorganisaties door heel Nederland.

Visum China Online is een bureau dat E-visa/groepsvisa rechtstreeks uit China verzorgt. Het online aanvragen van een E-visum/groepsvisum voor China via Visum China Online is niet alleen de eenvoudigste en snelste manier, maar ook de voordeligste! Bekijk de reacties van reizigers op het internet/diverse forums.

Iedereen kan en mag een visumaanvraag voor China door derden laten verzorgen. Zowel bedrijven als particulieren doen dit om lange wachttijden te voorkomen en niet tweemaal naar de ambassade in Den Haag te hoeven rijden.

Een visum voor China wordt verstrekt door de Ambassade in Den Haag, gevestigd aan de Willem Lodewijklaan 10 in Den Haag. In 2013 heeft het consulaat echter besloten de visaverstrekking uit te besteden (outsourcen) aan het Chinese Visa Application Service Center (CITS), gevestigd aan de Maanweg 174, 9e etage in Den Haag. Via Visum China Online kunt u voordelig uw visum naar China aanvragen. Vergelijk onze tarieven eens met CIBT en de ANWB.

Neem contact met ons op