Over Visum China

Visum China Online is een gerenommeerd visumbureau dat al vele jaren visa verzorgt voor duizenden particulieren, bedrijven en reisorganisaties door heel Nederland.

Visum China Online is een bureau dat E-visa en groepsaanvragen rechtstreeks uit China verzorgt. Het online aanvragen van een E-visum/groepsvisum voor China via Visum China Online is niet alleen de eenvoudigste en snelste manier, maar ook de voordeligste! Bekijk de reacties van reizigers op het forum wereldwijzer.

Iedereen kan en mag een visumaanvraag door derden laten verzorgen. Zowel bedrijven als particulieren doen dit om lange wachttijden te voorkomen en niet tweemaal naar de ambassade in Den Haag te hoeven rijden.

Een visum voor China wordt verstrekt door de Ambassade in Den Haag, gevestigd aan de Willem Lodewijklaan 10 in Den Haag. In 2013 heeft het consulaat echter besloten de visaverstrekking uit te besteden (outsourcen) aan het Chinese Visa Application Service Center (CVASC), gevestigd aan de Rijswijkseweg 60, 6e etage, in Den Haag. Via Visum China Online kunt u voordelig uw visum aanvragen. Vergelijk onze tarieven eens met het CIBT en de ANWB.

Neem contact met ons op