Studievisum

U kunt kiezen uit twee studievisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt.

Studievisum (F Visa) < 90dgn

Voor het aanvragen van een studievisum (F Visa) <90 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • Boeking van verblijf op de campus
    Niet nodig als dit al in de uitnodiging staat.
  • Bewijs van school dat u studeert, wat u daar gaat doen en voor hoelang.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging van de periode dat u daar verblijft pdf_icon
  • Uitnodiging/invitation letter van de school pdf_icon
    Hierin staat dat u daar gaat studeren, de periode dat u daar gaat studeren en dat alle kosten gedekt zijn.
  • Business License van de particuliere instelling in China pdf_icon
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vul volledig in met uw handtekening.
    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a
Tarieven
Tarief (kosten ambassade) voor een visum voor China: € 126.55
Bemiddeling voor Normale procedure – 6 dagen € 25,00 excl. btw € 30.25 incl. btw
Bemiddeling voor Expresse procedure – 5 dagen € 32.50 excl. btw € 39.33 incl. btw
Bemiddeling voor Spoed procedure – 4 dagen € 37.50 excl. btw € 45.39 incl. btw
Aangetekend verzenden €    8.50 excl. btw €  10,29 incl. btw
Ophaalkoerier € 35.00 excl. btw € 42.35 incl. btw

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Studievisum (F Visa) > 90dgn

Voor het aanvragen van een studievisum (F Visa) >90 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • Boeking van verblijf op de campus
    Dit is niet nodig als dit al in de uitnodiging staat.
  • Uitnodiging/invitation letter van de school pdf_icon
    Hierin staat dat u daar gaat studeren, de periode dat u daar gaat studeren en dat alle kosten gedekt zijn.
  • brief van school/universiteit, dat u studeert, waar u in China gaat doen, en voor hoe lang.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging van de periode dat u daar bent pdf_icon
  • JW 202 formulier + kopie (origineel krijgt u retour) pdf_icon
  • Letter of admission + kopie (origineel krijgt u retour) pdf_icon
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vul volledig in met uw handtekening.
    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
Tarieven
Tarief (kosten ambassade) voor een visum voor China: € 126.55
Bemiddeling voor Normale procedure – 6 dagen € 25,00 excl. btw € 30.25 incl. btw
Bemiddeling voor Express procedure – 5 dagen € 32.50 excl. btw € 39.33 incl. btw
Bemiddeling voor Spoed procedure – 4 dagen € 37.50 excl. btw € 45.39 incl. btw
Aangetekend verzenden €    8.50 excl. btw €  10,29 incl. btw
Ophaalkoerier € 35.00 excl. btw € 42.35 incl. btw

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.