Toeristenvisum

U kunt kiezen uit drie toeristenvisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt. De snelste, eenvoudigste en voordeligste manier is een toeristenvisum online aan te vragen. Ga naar E-VISUM >>

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen

Voor het aanvragen van een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

WELLICHT KOMT U IN AANMERKING VOOR EEN VOORDELIG E-VISUM. KLIK DOOR >

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • kopie Id-pagina paspoort van de partner (alleen als u getrouwd bent)
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op vakantie gaat van /tot periode. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. Bent u werkeloos, gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen  , met bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. heeft u dit niet, dan moet u weer aankunnen tonen met bankafschrift, dat u voldoende geld heeft, de consul bepaald dan of u wel of geen visum krijgt. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelreserveringen pdf_icon
  • Voor minimaal 1 nacht. Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • kopie Id-pagina paspoort van de partner (alleen als u getrouwd bent)
  • Recente kleurenpasfoto
  • Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op vakantie gaat van /tot periode. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. Bent u werkeloos, gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen  , met bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. heeft u dit niet, dan moet u weer aankunnen tonen met bankafschrift, dat u voldoende geld heeft, de consul bepaald dan of u wel of geen visum krijgt. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelreserveringen voor ALLE nachten pdf_icon inclusief de betaling hiervan.
  • Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Reisplan pdf_icon
    Met hierin van dag tot dag beschreven wat u gaat doen.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Bankafschrift met voldoende saldo ( 100 euro per dag dat u in China bent)
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • kopie Id-pagina paspoort van de partner (alleen als u getrouwd bent)
  • Recente kleurenpasfoto
  • Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op vakantie gaat van /tot periode. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. Bent u werkeloos, gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen  , met bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. heeft u dit niet, dan moet u weer aankunnen tonen met bankafschrift, dat u voldoende geld heeft, de consul bepaald dan of u wel of geen visum krijgt. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelreserveringen voor minimaal 2 nachten pdf_icon
    Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Een bewijs dat tweemaal het land ingaat d.m.v. tickets, hotels of een reisschema.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.