Toeristenvisum

U kunt kiezen uit drie toeristenvisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt. De snelste, eenvoudigste en voordeligste manier is als toerist een e-visum/groepsvisum aan te vragen online . Ga naar E-VISUM >>

LET OP!!!! NIEUWE FORMULIEREN EN EISEN MET AFPSRAAK!

Vanaf heden staan de nieuwe aanvraagformulieren van de Ambassade/Consulaat op onze website!

U wordt op onze website door gelinkt naar de website van het servicecenter van het Consulaat. Dit formulier bestaat uit 8 pagina’s  (het oude uit 4 pagina’s).

Het begint met het uploaden van een ‘ speciale’ pasfoto.(de achtergrond moet wit zijn). De achtergrond moet wit zijn! Als dit niet lukt kunt u niet verder….Tevens moet u ook een pasfoto mee opsturen naar ons. ( u mag deze ook plakken op pagina 2, rechts onder).

Bij vraag 9.1b vult u in: ‘visiting the servicecenter’. U kunt het gewoon naar ons opsturen, gebruik maken van de koerier of langs brengen, maar wij moeten met uw paspoort naar het Service Center op afspraak.

Graag alleen een afspraak inplannen als u binnen 6 werkdagen vertrekt anders is dit niet nodig, dan doen wij dit voor u.

 LET OP!

Vult u dan bij het afspraken-formulier in, bij SURNAME : VISUM CHINA ONLINE. U mag 5 paspoorten op het zelfde nummer invullen.
Graag het tijdslot na 12 uur invullen.

LET OP!

Wij kunnen ook voor u de afspraak inplannen, echter kunnen wij pas de afspraak inplannen, wanneer we uw paspoort/aanvraag hebben en dan pas voor de eerst volgende dag. Dit kan dus vertraging oplopen…

PS: U maakt dus een afspraak bij het Service Center, niet bij ons, maar wij gaan voor u naar het Servicecenter van het Consulaat op afspraak.

LET OP! Mochten de afspraken volzitten voor uw vertrek, dan zijn wij daar niet AANSPRAKELIJK VOOR!

Dit zijn de nieuwe regels van het Consulaat.

P.S. Mocht u met 2 personen reizen, adviseer ik gebruik te maken van het e-visum voor China. Kijk op onze andere website www. E-visumChina.nl voor de voorwaarde.
 

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Voor het aanvragen van een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

WELLICHT KOMT U IN AANMERKING VOOR EEN VOORDELIG E-VISUM. KLIK DOOR >

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring in het Engels waarin staat wat u verdient, uw functie en hoe lang u er al werkt. Dit kan een originele werkgeversverklaring zijn maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daarin deze informatie in het Engels en met handtekening. pdf_icon
  • Bent u werkeloos of gepensioneerd? Dan moet u dit aan kunnen tonen met een bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. Heeft u dit niet, dan moet u weer met een bankafschrift aantonen dat u voldoende geld heeft (100 euro per dag) om in China te zijn. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen pdf_icon
    Voor minimaal 1 nacht. Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_iconAls u een complete reis heeft geboekt dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns,  Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier
    U vindt dit formulier onderaan deze pagina
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier (mag alleen getypt zijn)
    U vindt dit formulier onderaan de paginapdf_icon   
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal 3000,oo euro .
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

 

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure, vanaf afspraakdatum
– 6 dagen
€ 22,50 € 27,23 €126,95
Expresse procedure, vanaf afspraakdatum
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,43 €126,95
Urgent procedure, vanaf afspraakdatum
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure, vanaf afspraakdatum
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
-garantiepost (duurt 1 a 2 werkdagen) €    15.00 €  18,15  zelf aangetekende sticker mee

sturen kan ook.

Ophaalkoerier €    37.50 € 45.75

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

Wij proberen per 1 januari 2019 de factuur te sturen voordat wij het paspoort retour sturen, zodat u, uw visum al betaald heeft alvorens wij het paspoort retour sturen. Helaas zijn wij dit genoodzaakt,  i.v.m. vele incasso’s..

 

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren: DIT WORDT BIJNA NIET MEER AFGEGEVEN

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring in het Engels, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening. pdf_icon
  • Bent u werkeloos of gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen met een bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. Heeft u dit niet, dan moet u weer met bankafschrift kunnen aantonen dat u voldoende geld heeft (100 euro per dag) om in China te zijn. De consul bepaalt dan of u wel of geen visum krijgt. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen voor ALLE nachten pdf_icon inclusief de betaling hiervan.
    Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Reisplan van dag tot dag… U mag niet langer dan 1 maand op de zelfde plek zijn.
    Met hierin van dag tot dag beschreven wat u gaat doen.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Bankafschrift met voldoende saldo (100 euro per dag dat u in China bent)
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier vindt u onderaan de pagina bij de rode button
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier, getypt mag niet geschreven zijn pdf_icon vindt u bij de rode button onderaan deze pagina.
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €3000,00
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure vanaf afspraakdatum
– 6 dagen
€ 22,50 € 27,23 €126,95
Expresse procedure vanaf afspraakdatum
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,43 €126,95
Urgent procedure, vanaf afspraakdatum
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure, vanaf afspraakdatum
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
Garantiepost € 15,00 €  18,15  zelf een aangetekend sticker mee sturen kan ook
Ophaalkoerier € 37.50 € 45.38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

Wij proberen per 1 januari 2019 de factuur te sturen voordat wij het paspoort retour sturen, zodat u, uw visum al betaald heeft alvorens wij het paspoort retour sturen. Helaas zijn wij dit genoodzaakt,  i.v.m. vele incasso’s..

 

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
  • Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaringen in het Engels, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening. pdf_icon
  • Bent u werkeloos, gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen  , met bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. heeft u dit niet, dan moet u weer aankunnen tonen met bankafschrift, dat u voldoende geld heeft,100 euro per dag dat in in China bent. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen voor minimaal 2 nachten pdf_icon
    Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Een bewijs dat tweemaal het land ingaat d.m.v. tickets, hotels of een reisschema.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier
    (U vindt deze onderaan via de rode button)
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier (moet getypt zijn, mag niet geschreven zijn) pdf_icon
    U vindt deze onderaan de pagina via de rode button
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €3000,00.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure, vanaf afspraakdatum
– 6 dagen
€ 22,50 € 27,23 €126,95
Expresse procedure, vanaf afspraakdatum
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,43 €126,95
Urgent procedure, vanaf afspraakdatum
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure, vanaf afspraakdatum
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
garantiepost € 15,00 €  18,15  u mag ook zelf een aangetekende sticker meesturen
Ophaalkoerier € 37.50 € 45.38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

Wij proberen per 1 januari 2019 de factuur te sturen voordat wij het paspoort retour sturen, zodat u, uw visum al betaald heeft alvorens wij het paspoort retour sturen. Helaas zijn wij dit genoodzaakt,  i.v.m. vele incasso’s..

 

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.