Toeristenvisum

U kunt kiezen uit drie toeristenvisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt. De snelste, eenvoudigste en voordeligste manier is een toeristenvisum online aan te vragen. Ga naar E-VISUM >>

NIEUWE REGEL! Vergeet niet een werkgeversverklaring (in het Engels) mee te sturen.

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen

Voor het aanvragen van een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

WELLICHT KOMT U IN AANMERKING VOOR EEN VOORDELIG E-VISUM. KLIK DOOR >

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring, waarin staat wat u verdient, uw functie en hoe lang u er al werkt. Dit kan een originele werkgeversverklaring zijn maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daarin deze informatie in het Engels en met handtekening.
  • Bent u werkeloos of gepensioneerd? Dan moet u dit aan kunnen tonen met een bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. Heeft u dit niet, dan moet u weer met een bankafschrift aantonen dat u voldoende geld heeft (100 euro per dag) om in China te zijn. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen pdf_icon
    Voor minimaal 1 nacht. Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon

    Als u een complete reis heeft geboekt dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel inclusief het telefoonnummer invullen.

  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns,  Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier
    U vindt dit formulier onderaan deze paginapdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier (mag alleen getypt zijn)
    U vindt dit formulier onderaan de paginapdf_icon   
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
-garantiepost (duurt 2 werkdagen) €    12.50 €  15.13  zelf aangetekende sticker mee

sturen kan ook = gratis

Ophaalkoerier €    37.50 € 45.75

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum (L Visa) SINGLE ENTRY 60 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren: DIT WORDT BIJNA NIET MEER AFGEGEVEN

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • Bent u werkeloos of gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen met een bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. Heeft u dit niet, dan moet u weer met bankafschrift kunnen aantonen dat u voldoende geld heeft (100 euro per dag) om in China te zijn. De consul bepaalt dan of u wel of geen visum krijgt. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen voor ALLE nachten pdf_icon inclusief de betaling hiervan.
    Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Reisplan pdf_icon
    Met hierin van dag tot dag beschreven wat u gaat doen.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Bankafschrift met voldoende saldo (100 euro per dag dat u in China bent)
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon vindt u onderaan de pagina bij de rode button
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier, getypt mag niet geschreven zijn pdf_icon vindt u bij de rode button onderaan deze pagina.
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden. Ook voor kinderen die op school zitten en ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Garantiepost € 12.50 €  15.13  zelf een aangetekend sticker mee sturen kan ook = gratis
Ophaalkoerier € 37.50 € 45.38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen

Voor het aanvragen van  een toeristenvisum DOUBLE ENTRY 30 dagen dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
  • Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • Bent u werkeloos, gepensioneerd, dan moet u dit aan kunnen tonen  , met bankafschrift waaruit blijkt dat u een uitkering krijgt. heeft u dit niet, dan moet u weer aankunnen tonen met bankafschrift, dat u voldoende geld heeft,100 euro per dag dat in in China bent. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw aangifte.
  • Hotelreserveringen voor minimaal 2 nachten pdf_icon
    Dit moet kloppen met de ticket(s).
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
    Als u een complete reis heeft geboekt, dan volstaat deze bevestiging ook. Wel het complete adres van 1 hotel, inclusief het telefoonnummer invullen.
  • Een bewijs dat tweemaal het land ingaat d.m.v. tickets, hotels of een reisschema.
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
    U vindt deze onderaan via de rode button
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier (moet getypt zijn, mag niet geschreven zijn) pdf_icon
    U vindt deze onderaan de pagina via de rode button
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Bent u huisvrouw of werkloos? Dan dient er een bankafschrift bijgevoegd te worden met een positief banksaldo van minimaal €400.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening (aanvraagformulier voor kinderen mogen ouders tekenen).

LET OP! HEEFT U EEN RECENT VISUM IN UW PASPOORT STAAN, DAN KUNT U MOGELIJK GEEN TOERISTENVISUM AANVRAGEN. U DIENT EEN UITNODIGING TOE TE VOEGEN OF EEN BRIEF WAARIN U AANGEEFT WAAROM U ZO VAAK NAAR CHINA GAAT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 20.95 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
garantiepost € 12.50 €  15.13  u mag ook zelf een aangetekende sticker meesturen = gratis
Ophaalkoerier € 37.50 € 45.38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.