Visa voor overige landen

Visum China Online regelt uw visa voor alle landen. Neem telefonisch contact met ons op via 010-2234543 of stuur ons een mail. De procedures verschillen per land. Hieronder vermelden wij een aantal voorbeelden.


 

Nepal

Toerist

Als toerist heeft u een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is bij vertrek uit Nepal. Daarnaast dient u te beschikken over een aanvraagformulier, een pasfoto en een kopie van uw ticket of boekingsformulier. Toeristen mogen maximaal 150 dagen per kalenderjaar in Nepal verblijven. Ook dient u binnen zes maanden na afgifte van uw visum Nepal in te reizen. Het visum kan in Nepal bij de Immigration Offices in Kathmandu en Pokhara worden verlengd.

Zakelijk

De aanvraag voor een zakenvisum duurt ruim een jaar omdat dit in Nepal geregeld wordt. Het consulaat in Nederland adviseert daarom om als toerist te gaan. Wilt u toch een zakenvisum – dit is mogelijk voor één of vijf jaar (multiple entry) – dan kunt u dit aanvragen in Kathmandu bij het Department of Immigration op aanbeveling van het Ministry of Industry.

Aanbevolen inentingen: DTP, Typhus, Herpatitis A en evt. Malaria-prophylaxe als u in het monsoon-seizoen naar het jungle-gebied gaat.

Tarieven
Voor 15 dagen multiple entry €   40,00
Voor 30 dagen multiple entry €   55,00
90 dagen multiple entry € 105,00

Kinderen tot 10 jaar: gratis, alleen € 2,50 administratiekosten. Plus € 2,50 voor direct klaar afhalen consulaat (verplicht, soort administratiekosten)


Vietnam

Voor een visum in Vietnam bezoekt u deze www.visuminternational.nl


India

Voor een visum voor India bezoekt u deze website.


Cambodja

Een visum voor Cambodja is aan de grens te verkrijgen. Het is dus niet nodig om vooraf een visum aan te vragen bij de ambassade van Cambodja in Berlijn.


Laos

Een visum voor Laos is aan de grens van Thailand, Vietnam of China te verkrijgen. Over het algemeen krijgt u hier een visum voor 15 dagen.

Voor zover wij hebben vernomen, kunt u geen visum voor Laos verkrijgen aan de grens van Cambodja. Wij adviseren u daarom op voorhand een visum aan te vragen in Brussel. Uiteraard kunnen wij dit voor u regelen.

Bel voor meer informatie naar 06 – 171 256 94


Tibet

Een permit voor Tibet kunt u in Nepal of China regelen. Voor vragen bezoek de website.