Werk-/Stagevisum

U kunt kiezen uit drie werk-/stagevisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt.

Werkvisum

Voor het aanvragen van een werkvisum dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie vereisten. pdf_icon
  • Uitnodiging  + kopie  uitnodiging pdf_icon
    Ook wel ‘visa notification’ genoemd, waarop de namen van u en uw kinderen staan.
  • Werkvergunning + kopie  pdf_icon
  • Invitation Letter Duly Authorization Unit pdf_icon
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    (aanvraagformulier voor kinderen kan getekend worden door de ouders).
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.

LET OP! U kunt echt geen stage lopen op een zakelijke uitnodiging. Alleen als u korter gaat dan 30 dagen. Als u langer gaat dan 30 dagen kunt u alleen met dit visum stage lopen.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30,25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Werkvisum (Z Visa) meereizende familieleden

Voor het aanvragen van een werkvisum meereizende familieleden dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie vereisten. pdf_icon
  • Gelegaliseerde trouwakte
    En voor eventueel meereizende kinderen een gelegaliseerde geboorteakte.
  • Notification Letter pdf_icon
  • Kopie visum + paspoort van partner
    Alleen nodig indien uw partner eerder is vertrokken
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    (aanvraagformulier voor kinderen kan getekend worden door de ouders)
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.

LET OP! Wij kunnen de aktes legaliseren bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Consulaat.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30,25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Stagevisum (Z Visa)

Voor het aanvragen van een stagevisum dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning.Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie vereisten. pdf_icon
  • Uitnodiging  + kopie  uitnodiging pdf_icon
  • Short Term Employment Letter pdf_icon
    Het Chinese bedrijf dient hiervoor te zorgen.
  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon Let hierbij goed op de volgende onderdelen:
    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden, ook voor kinderen die op school zitten. Ook zelfstandige ondernemers zijn verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.

LET OP! U kunt echt geen stage lopen op een zakelijke uitnodiging, alleen als u korter gaat dan 30 dagen. Als u langer gaat dan 30 dagen kunt u alleen met dit visum stage lopen.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.