Zakenvisum

U kunt kiezen uit vijf zakenvisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt.

Zakenvisum (M Visa) Single entry, 30 dagen

Voor het aanvragen van een zakenvisum (M Visa) SE 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa,  dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op zaken gaat van /tot periode en wat het bedrijf doet. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. (alles kan ook in een brief met de werkgeversverklaring. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelboeking pdf_icon
  • Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • in- en uitreisdatum
    • Doel van het bezoek
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling (niet perse nodig)
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
    • business license van de uitnodigende partij. (soort kvk) als ze deze niet hebben, kan het ook met een ID-kaart van de uitnodigende partij (voor en achterkant)
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteit, u heeft ook een originele visanotification nodig.

Heeft u meer dan 2 recente Turkse visa in uw paspoort staan, mail ons dan eerst even.

  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden. Zelfstandige ondernemers zijn ook verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.
Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum Double entry, 30 dagen

Voor het aanvragen van een zakenvisum DE 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op zaken gaat van /tot periode en wat het bedrijf doet. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. (alles kan ook in een brief met de werkgeversverklaring. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelboeking pdf_icon
  • Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • tweemaal de in- en uitreisdatum verspreid over 6 maanden
    • Doel van het bezoek (dit kunt u achter elke datum vermelden)
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
    • business license van de uitnodigende partij (soort kvk) of een ID-kaart van de uitnodigende partij (voor het achterkant)
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteit, u heeft een originele visanotification nodig!

Heeft u meer dan 2 visa van Turkije of Irak in uw paspoort, neem dan even contact met ons op!

  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden. Zelfstandige ondernemers zijn ook verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.
Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum Single entry, 60 dagen of Double entry, 60 dagen

Een zakenvisum voor 60 dagen wordt niet afgegeven. Het consulaat denkt dan dat u er gaat werken i.p.v. zaken doen. Uitsluitend engineers en zeelieden komen in aanmerking voor een zakenvisum 60 dagen.

Volg de instructies voor een zakenvisum SE 30 dagen, echter met een ticket van 60 dagen en een uitnodiging van 60 dagen.

Zakenvisum (Multiple entry) 1/2 jaar

Let op: u kunt uitsluitend een zakenvisum ME 1/2 jaar aanvragen indien u drie recente visa heeft.

Voor het aanvragen van een zakenvisum ME 1/2 jaar dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op zaken gaat van /tot periode en wat het bedrijf doet. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. (alles kan ook in een brief met de werkgeversverklaring. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelboeking pdf_icon
  • Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • Driemaal de in- en uitreisdatum verspreid over 6 maanden
    • Doel van het bezoek (dit kunt u achter elke datum vermelden)
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling (optie)
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
    • Business license van de uitnodigende partij (soort kvk) of kopie id-kaart van de uitnodigende partij (voor en achterkant)
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteit, hebben extra een originele visanotification nodig.

Heeft u meer dan 2 recente visa van Turkije of Irak in uw paspoort staan?, neem dan even contact op!

  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden. Zelfstandige ondernemers zijn ook verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.

LET OP: HET CONSULAAT BEPAALT OF U HIERVOOR IN AANMERKING KOMT

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum (Multiple entry ) 1 jaar

Let op: u kunt alleen een ME 1 jaar visum aanvragen als u al eerder een jaar- of een halfjaar visum hebt gehad.

Voor het aanvragen van een zakenvisum ME 1 jaar dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • werkgeversverklaring, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.
  • een garantie verklaring van uw werkgever dat u op zaken gaat van /tot periode en wat het bedrijf doet. Dit moet in het engels op briefpapier van uw werkgever met handtekening. (alles kan ook in een brief met de werkgeversverklaring. Bent u zelfstandige? dan een uittreksel kvk en een recente bewijs van betaling van uw btw.
  • Hotelboeking pdf_icon
  • Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig
  • Vliegticket / boekingsbevestiging van de eerste reis pdf_icon
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin moet staan:

    • Driemaal de in- en uitreis datum (achter elk bezoek wat u gaat doen)
    • Doel van het bezoek
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
  • Business License van de uitnodigende partij pdf_icon
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteit, u heeft een originele visanotification nodig!

Heeft u meer dan 2 Turkse visa of van Iran in uw paspoort? Neem dan even contact met ons op!

  • Visum China Online opdrachtformulier pdf_icon
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vul volledig in met uw handtekening
    • Vraag 1.17 dient verplicht ingevuld worden. Zelfstandige ondernemers zijn ook verplicht dit in te vullen, ook indien het adres hetzelfde is als bij 1.18.
    • Vul bij vraag 1.23 minimaal 1 naam in. Ook al is dit dezelfde als vraag 1.24.
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.

LET OP! HET CONSULAAT BEPAALT OF U HIERVOOR IN AANMERKING KOMT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 25,00 € 30.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 37,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 47,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 55,00 € 66,55 €197,85
Aangetekend verzenden €    8.50 €  10,29
Ophaalkoerier € 35.00 € 42.35

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

DOWNLOAD DE AANVRAAGFORMULIERENBESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.