Zakenvisum

U kunt kiezen uit vijf zakenvisa. Klik op uw keuze en alle benodigde informatie verschijnt.

 

LET OP!!!! NIEUWE FORMULIEREN EN EISEN MET AFPSRAAK!

NIEUWE REGEL! Vergeet niet een werkgeversverklaring (in het Engels) mee te sturen.( DIT GELD NIET VOOR HET E-VISUM)

 

LET OP!

 

Vanaf heden staan de nieuwe aanvraagformulieren van de Ambassade/Consulaat op onze website!

T/M 9 MEI 2019, mogen we de oude formulieren nog inleveren. Het verschil? een berg…

U wordt op onze website door gelinkt naar de website van het servicecenter van het Consulaat. Dit formulier bestaat uit 8 pagina’s  (het oude uit 4 pagina’s).

Het begint met het uploaden van een ‘ speciale’ pasfoto. ( de achtergrond moet wit zijn) Als dit niet lukt kunt u niet verder….Tevens moet u ook een pasfoto mee opsturen naar ons. ( u mag deze ook plakken op pagina 2, rechts onder).

Bij vraag 9.1b vult u in: ‘visiting the servicecenter’. U kunt het gewoon naar ons opsturen, gebruik maken van de koerier of langs brengen, maar wij moeten met uw paspoort naar het Service Center op afspraak.

Graag alleen een afspraak inplannen als u binnen 6 dagen vertrekt anders is dit niet nodig, dan doen wij dit voor u.
 LET OP!

Vult u dan bij het afspraken-formulier in, bij SURNAME : VISUM CHINA ONLINE. U mag 5 paspoorten op het zelfde nummer invullen.
Graag het tijdslot na 12 uur invullen.

LET OP!

Wij kunnen ook voor u de afspraak inplannen, echter kunnen wij pas de afspraak inplannen, wanneer we uw paspoort/aanvraag hebben en dan pas voor de eerst volgende dag. Dit kan dus vertraging oplopen…

PS: U maakt dus een afspraak bij het Service Center, niet bij ons, maar wij gaan voor u naar het Servicecenter van het Consulaat op afspraak.

LET OP! Mochten de afspraken volzitten voor uw vertrek, dan zijn wij daar niet AANSPRAKELIJK VOOR!

Dit zijn de nieuwe regels van het Consulaat, niet van ons..

Succes!

P.S. Mocht u met 2 personen reizen, adviseer ik gebruik te maken van het e-visum voor China. Kijk op onze andere website www. E-visumChina.nl voor de voorwaarde.
 

LET OP! Vergeet niet een business license en een werkgeversverklaring mee te sturen.

Zakenvisum (M Visa) Single entry, 30 dagen

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Voor het aanvragen van een zakenvisum (M Visa) SE 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa,  dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring waarin staat wat u verdient, uw functie en hoelang u daar al werkt.
    Dit kan een originele werkgeversverklaring zijn maar mag ook in een brief op briefpapier van uw werkgever met daar in deze informatie in het Engels en met handtekening. Bent u zelfstandige? Dan een KvK uittreksel in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw-aangifte pdf_icon
  • Hotelboeking pdf_icon
    Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Business-license van de uitnodigenden partij (soort KvK maar dan voor Chinese bedrijven)
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • in- en uitreisdatum
    • Doel van het bezoek
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling (niet perse nodig)
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteiten hebben ook een originele visa notification nodig.
    Heeft u meer dan 1 recente Turkse visa in uw paspoort staan, mail ons dan eerst even.
  • Visum China Online opdrachtformulier (onderaan de pagina vindt u de rode button met download de aanvraag)
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier( onderaan vindt u dit onder de rode button) pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.
Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 30,00 € 36,30 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,53 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
Garantiepost (verzending duurt 1 a 2 werkdagen € 15,00 € 18,15
Ophaalkoerier € 35.00 € 45,38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum Double entry, 30 dagen

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Voor het aanvragen van een zakenvisum DE 30 dagen dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten pdf_icon
  • Werkgeversverklaring in het Engels,waarin staat wat u verdient, uw functie en hoe lang u daar al werkt. Dit kan een originele werkgeversverklaring zijn, maar mag ook in een brief op briefpapier van uw werkgever met daar in deze informatie in het Engels en met handtekening. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw-aangifte pdf_icon
  • Hotelboeking pdf_icon
    Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen? Dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Business-license (soort KvK maar dan van het Chinese bedrijf in China)
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • Tweemaal de in- en uitreisdatum verspreid over 6 maanden
    • Doel van het bezoek (dit kunt u achter elke datum vermelden)
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteiten hebben een originele visa notification nodig!
    Heeft u meer dan 2 visa van Turkije of Irak in uw paspoort, neem dan even contact met ons op!
  • Visum China Online opdrachtformulier (onderaan de pagina, vindt u de rode button en kunt u dit downloaden
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier (onderaan de pagina vindt u de rode button en kunt u dit downloaden pdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.
Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 30,00 € 36,30 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,53 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
Garantiepost (verzending duurt 1 a 2 werkdagen) € 15,00 €  18,15
Ophaalkoerier € 37,50 € 45,38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum Single entry, 60 dagen of Double entry, 60 dagen

Een zakenvisum voor 60 dagen wordt niet afgegeven. Het consulaat denkt dan dat u er gaat werken i.p.v. zaken doen. Uitsluitend engineers en zeelieden komen in aanmerking voor een zakenvisum 60 dagen.

Volg de instructies voor een zakenvisum SE 30 dagen, echter met een ticket van 60 dagen en een uitnodiging van 60 dagen.

Zakenvisum (Multiple entry) 1/2 jaar

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Let op: u kunt uitsluitend een zakenvisum ME 1/2 jaar aanvragen indien u drie recente visa heeft.

Voor het aanvragen van een zakenvisum ME 1/2 jaar dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
  • Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring in het Engels, waarin staat, wat u verdient, uw functie is, hoelang u daar al werkt, dit kan een originele werkgeversverklaring zijn , maar mag ook in een brief, op briefpapier van uw werkgever, met daar in deze informatie in het engels en met handtekening.. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw-aangifte. pdf_icon
  • Hotelboeking pdf_icon
    Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig.
  • Vliegticket / boekingsbevestiging pdf_icon
  • Business license van de uitnodigende partij (soort KvK maar dan voor Chinezen)
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin dient te staan:

    • Driemaal de in- en uitreisdatum verspreid over 6 maanden
    • Doel van het bezoek (dit kunt u achter elke datum vermelden)
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij (optie)
    • Financiële garantstelling (optie)
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde) aan te leveren.
  • Turkse nationaliteiten hebben extra een originele visa notification nodig.
    Heeft u meer dan 2 recente visa van Turkije of Irak in uw paspoort staan?, neem dan even contact op!
  • Visum China Online opdrachtformulier. Deze vindt u onderaan deze pagina onder de rode button
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier . Deze vindt u onderaan deze pagina onder de rode buttonpdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.
    • Vul volledig in met uw handtekening.

LET OP: HET CONSULAAT BEPAALT OF U HIERVOOR IN AANMERKING KOMT

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 30,00 € 25.25 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 42,50 € 45,38 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 52,50 € 57,46 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 60,00 € 66,55 €197,85
Garantiepost € 15,00 € 18.15
Ophaalkoerier € 37,50 € 45,38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.

Zakenvisum (Multiple entry ) 1 jaar

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

Let op: u kunt alleen een ME 1 jaar visum aanvragen als u al eerder een jaar- of een halfjaar (M) visum hebt gehad. M= Multiple

Voor het aanvragen van een zakenvisum ME 1 jaar dient u onderstaande documenten aan te leveren:

  • Nederlands paspoort
    Geldig tot zes maanden na de aanvraag en met 2 opeenvolgende lege pagina’s in het paspoort of in het buitenlands paspoort met Nederlandse verblijfsvergunning. Komt u niet uit Nederland maar wel uit Europa, dan moet u middels een werkgeversverklaring of een GBA (gemeentelijk basis administratie) kunnen aantonen dat u in Nederland woont of werkt.
  • Kopie van ID pagina paspoort
  • Recente kleurenpasfoto
    Origineel, dus geen digitale print of fotokopie, vastgeplakt of aan het officiële aanvraagformulier gehecht (niet geniet), met witte of grijze achtergrond. De tanden mogen niet gezien worden. Zie de foto-vereisten. pdf_icon
  • Werkgeversverklaring in het Engels, waarin staat wat u verdient, uw functie en hoelang u daar al werkt. Dit kan een originele werkgeversverklaring zijn, maar mag ook in een brief op briefpapier van uw werkgever met daar in deze informatie in het Engels en met handtekening. Bent u zelfstandige? Dan een uittreksel KvK in het Engels en de laatste specificatie van de belastingdienst van de btw-aangifte. pdf_icon
  • Hotelboeking pdf_icon
    Staat in de invitation letter dat zij voor de accommodatie zorgen, dan is dit niet nodig
  • Vliegticket / boekingsbevestiging van de eerste reis pdf_icon
  • Business license van de uitnodigende partij (soort KvK maar dan voor Chinezen)
  • Uitnodiging/invitation letter pdf_icon
    Hierin moet staan:

    • Driemaal de in- en uitreis datum (achter elk bezoek wat u gaat doen)
    • Doel van het bezoek
    • Te bezoeken plaats(en)
    • De relatie tussen de aanvrager en de uitnodigende partij
    • Financiële garantstelling (optie)
    • Adresgegevens van de uitnodigende partij
    • Uw paspoort gegevens
    • De brief dient voorzien te zijn van handtekening en stempel!
  • Business License van de uitnodigende partij pdf_icon
  • Indien u een Afghaans, Bengalees, Congolees, Filipijns, Frans, Ghanees, Indiaas, Iraans, Irakees, Israëlisch, Kazachstans, Kyrayzstaans, Malinees, Nigeriaans, Sri Lankees, Tajikistaans, Turks, Uzbekistaans paspoort heeft, dient u een werkgeversverklaring, loonstrook, kopie verblijfsvergunning (voor- en achterzijde) en een verzekeringsbewijs (voor- en achterzijde )
  • Turkse nationaliteiten hebben een originele visa notification nodig!
    Heeft u meer dan 2 Turkse visa of van Iran in uw paspoort? Neem dan even contact met ons op!
  • Visum China Online opdrachtformulier (deze vindt u onderaan de pagina onder de rode button)
  • Volledig ingevuld visum aanvraagformulier  (deze vindt u onderaan de pagina onder de rode buttonpdf_icon
    Let hierbij goed op de volgende onderdelen:

    • Vul volledig in met uw handtekening
    • Bij vragen die niet voor u van toepassing zijn, vult u in: n/a.

LET OP! HET CONSULAAT BEPAALT OF U HIERVOOR IN AANMERKING KOMT.

Tarieven
Bemiddelingskosten: excl.btw incl.btw Visumkosten ambassade:
Normale procedure
– 6 dagen
€ 30,00 € 36,30 €126,95
Expresse procedure
– 4 dagen
€ 42,50 € 51,43 €126,95
Urgent procedure
– 3 dagen
€ 52,50 € 63,53 €175,75
Emergency procedure
– 2 dagen
€ 60,00 € 72,60 €197,85
Garantiepost (verzending duurt 1 a 2 werkdagen € 15,00 € 18,15
Ophaalkoerier € 37,50 € 45,38

Onze betalingsconditie is 7 dagen. Wij rekenen standaard € 7,50 ex btw opslag per factuur. Betaalt u binnen 7 dagen, dan mag u de opslag van €9,08 incl btw in mindering brengen.

OpdrachtformulierVisum aanvraag formulier

BESTEL EEN OPHAALKOERIER

Heeft u nog vragen? Mail info@visumchinaonline.nl of bel 010 2234543.